Δωρεάν Μετακίνηση με αστικά – υπεραστικά ΚΤΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δωρεάν Μετακίνηση με αστικά – υπεραστικά ΚΤΕΛ των ευπαθών οικονομικά φοιτητών.
Αφορά και τους πρωτοετής φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

Ηράκλειο,  1/10/2018

Γίνεται προσπάθεια να δοθούν σε φοιτητές του Τ.Ε.Ι Κρήτης, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, δωρεάν εισιτήρια αστικών μεταφορών σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία και Άγιο Νικόλαο μέσω κοινωνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ της Κρήτης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των δωρεάν εισιτηρίων είναι η εγγραφή των φοιτητών ή των οικογενειών τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)» μέσω της πανελλαδικής εφαρμογής ΚΕΑ στην ιστοσελίδα https://www.keaprogram.gr εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο ΦΕΚ128/24-1-2017/Β’ τεύχος. Δίνεται η κατεύθυνση (όχι υποχρέωση) της εγγραφής στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εγκριθεί η αίτηση σας άμεσα .

Οι φοιτητές που οι ίδιοι υποβάλουν φορολογική δήλωση ή οι οικογένειες τους, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet μπορούν να υποβάλουν μόνοι τους αίτηση ηλεκτρονικά στο www.keaprogram.gr ή να ζητήσουν βοήθεια σε κάποιο ΚΕΠ του Δήμου τους.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα ΚΕΑ μπορούν έως την αποκλειστική προθεσμία 15/10/2018, να κοινοποιήσουν το έντυπο έγκριση της αίτησης τους στα Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Κρήτης μαζί με το Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, Τμήμα, ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο, για να διεκδικήσουν τα Δωρεάν Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών που θα δοθούν με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018 - 2019.

Για την ηλεκτρονική σας επικοινωνία με το Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Κρήτης χρησιμοποιήστε το ιδρυματικό σας email μόνο και στείλετε μας την έγκριση της αίτησης σας για Ηράκλειο : fmerimna@staff.teicrete.gr και για Χανιά: litsiou@chania.staff.teicrete.gr για Ρέθυμνο: anton@staff.teicrete.gr, για Σητεία: patsianokat@staff.teicrete.gr, για Άγιο Νικόλαο: karofillou@staff.teicrete.gr με τίτλο στο μήνυμα σας: ΚΤΕΛ 2018  ονοματεπώνυμο & ΑΜ Τμήματος.
 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ