Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει, μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ερωτήματα για την έκδοση των κωδικών μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: online-support@hmu.gr.

Σχετικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Ακαδημαϊκών Τμημάτων. Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Καλές σπουδές!


Κάντε like στην σελίδα μας στο FB για να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο ΕΛΜΕΠΑ.:

Πληροφοριακό Υλικό

Αποτελέσματα εισαγωγής και διαδικασία εγγραφών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναρτήθηκε δελτίο τύπου αναφορικά με τα «Αποτελέσματα εισαγωγής και διαδικασία εγγραφών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσει

Εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διακριθέντων σε διεθνείς επιστημονικούς διαγωνισμούς

Έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή στα Πανεπιστημιακά Τμήματα οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Λύκειο, διακρίθηκαν σε διεθνείς επιστημονικούς διαγωνισμούς.

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ξεκίνησε η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από Πέμπτη 16 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.