Διαδικτυακή εκδήλωση: Τα Χανιά υποδέχονται τη Μύρτιδα

Με την ευκαιρία της έκθεσης «Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν»  που φιλοξενείται από το Δήμο Χανίων σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ τα Χανιά υποδέχονται τη Μύρτιδα και τον κ. Παπαγρηγοράκη στον τόπο καταγωγής του σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΛΜΕΠΑ με δυνατότητα ελεύθερης συμμετοχής, μέσω της παρακάτω σύνδεσης:

Join Zoom Meeting:

https://zoom.us/j/98905927425?pwd=SGhZU2xSV05aRXZVVEZFRjdyZW9BUT09

Meeting ID: 989 0592 7425

https://www.facebook.com/events/1049546392451080?ref=newsfeed

Θα χαρώ πολύ να σας δω στην εκδήλωση αυτή και να γνωρίσετε τη συναρπαστική ιστορία της Μύρτιδας, τις προκλήσεις που ξεπέρασε, τις τεχνολογίες που εφαρμόστηκαν, τους τρόπους που ενέπνευσε επιστήμονες και καλλιτέχνες καθώς και τη διαδρομή που ακολούθησε μέχρι να αναγνωριστεί διεθνώς ως «φίλη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας του ΟΗΕ», να γίνει γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ, νόμισμα από Εθνικό Νομισματοκοπείο και πολλά άλλα!

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Νικόλαος Κατσαράκης. Κύριος ομιλητής θα είναι ο «πατέρας» της Μύρτιδας, κ. Μανώλης Παπαγρηγοράκης. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι κα. Μαριάννα Αλογδιανάκη, υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΕΛΜΕΠΑ. Στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει η δυνατότητα για ζωντανή συζήτηση και ερωτήσεις.

Από τις 8 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, με ελεύθερη είσοδο οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης των Χανίων, θα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση στο Γιαλί Τζαμί.

 

Ημερομηνία: 
07/09/2021