Άρθρο του αναπλ. Καθ. Αλ. Αποστολάκη στο «newshub.gr»

Άρθρο του  αναπλ. Καθ. Αλ. Αποστολάκη στο  «newshub.gr» με τίτλο «Η προσαρμογή των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται».

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ είναι ένα από τα πολυπληθέστερα σε αριθμό φοιτητών, τμήματα του Πανεπιστημίου. Με έδρα το Ηράκλειο, θεραπεύει αντικείμενα που άπτονται της διοίκησης (management) των επιχειρήσεων, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Παράλληλα, είναι το μοναδικό τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κρήτη που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές στον τουρισμό, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ πρόσφατα δέχτηκε και τους πρώτους υποψήφιους διδάκτορες, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα από τη συνεχή προσπάθεια του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, το τμήμα συνεχίζει να υπηρετεί το ρόλο του απέναντι στους φοιτητές του, απέναντι στους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και επιχειρήσεις, την τοπική κοινωνία, καθώς και άλλα εκπαιδευτικά – ερευνητικά τμήματα της Ελλάδας και της αλλοδαπής, με τα οποία συνεργάζεται σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο . 

Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.

Ημερομηνία: 
29/06/2021